PRETRAGA
we found 0 results
Your search results

Nemci sagradili kucu za 24h! (Video)+(Foto)

Posted by admin on 4 јануара, 2018
| Blog
| 1

kuca za jedan dan

Danas je život postao mnogo brži nego pre 50 godina. Sve je ubrzano, od prevoza do izgradnje kuća.I ako je za izgradnju kuće trebalo nekoliko meseci, pa čak i godina, danas se to vreme svelo na nekoliko nedelja. Međutim nemačka kompanija Dennert odlučila je da učini nemoguće i počela je da gradi kuće za samo jedan dan.

kuca za jedan dan

Ova nemačka kompanija se već nekoliko godina bavi izgradnjom kuća. U jednom trenutku, stručnjaci su shvatili da je neophodno ubrzati tempo njihovog rada kako bi se nadmetali sa konkurencijom. Pa je tako Dennert uspeo da ukumbinuje brzinu i kvalitet.

kuca za jedan dan
Priprema traje oko 3 meseca. Tokom ovog vremena fabrika „proizvodi“ kuću. Sastoji se od gotovih modula u kojima se odmah instaliraju sve potrebne instalacije i osnovni uređaji. U gotove module se odmah ugrađuju: kanalizacija, voda, struja, grejanje, kao i kućni aparati (po želji kupca). Kompoente za buduću kuću proizvode se u fabričkim uslovima.

kuca za jedan dan

kuca za jedan dan

Modularni delovi su dovezeni na lokaciju i počinje instalacija. Sa strane sve to izgleda lako i izvrsno, jer je moto kompanije : „Jedan dan, jedna kuća“.

kuca za jedan danGlavni građevinski materijal je nemački ekobeton. Koji je sačinjen od penastog stakla, prirodnog peska sa Alpa, cementa  i vode.

kuca za jedan dan

kuca za jedan dan

Kompanija je uverena u njihov kvalitet i pruža garanciju do 30 godina.

One thought on “Nemci sagradili kucu za 24h! (Video)+(Foto)

  • Slađan
    on 11 јануара, 2018

    FANTAZIJA, hoću reći – nemam rči. SAVRŠENSTVO !!!

Ostavi komentar

Tvoja email adresa nece biti javna

Compare Listings